Печат, ситопечат, трансферен печат с фолио, дигитален печат

Печат

В рекламната индустрия широко приложение намира печатът върху текстилни материали и сувенири.  Разполагаме с оборудване за изработка на трансферен печат с фолио, ситопечат и директен пълноцветен печат.

Трансферен печат с фолио

Трансферният печат с фолио е добро решение при изработка на едноцветни лога с ясно изразени контури, имена и цифри за спортни екипи и др. При този метод, посредством залепване на винилов филм под натиск при висока температура, се постига яркост и наситеност на изображението, добра устойчивост на почистване, рентабилност при изработка на единични бройки.

Съвеременните фолиа за трансферен печат могат да бъдат с матово покритие, кадифен ефект, светлоотразителни, флуоресцентни – т.нар Glow in the dark, брокатен ефект и др. При нас ще намерите богата гама от цветове и ефекти, от които да изберете най-подходящата визия за Вашата реклама.

За изработката на трансферен печат с фолио е необходимо да разполагате с подходящ векторен файл на Вашето лого или текст.

Ситопечат

За изработка на средни и големи тиражи от изделия с едноцветно или двуцветно лого, най-бързият и икономичен вариант е ситопечатът. При него върху текстилната основа се нанася тънък филм мастило, което в последствие се изсушава, а благодарение на пластификатори, изображението е трайно и еластично (не се напуква при стандартна употреба).

Директен пълноцветен печат

В последните години широка популярност добива директният пълноцветен печат. С тази технология може да се работи върху памучен текстил, химикалки, запалки, USB, антистрес топки, тефтери, сувенири и др. Файловете за печат могат да са пълноцветни лога, снимки и изображения с преливане на цветове и контури. Няма ограничения за цвета на основата, на която ще се печата, важно е дебелината/височината на изделията да не надвишава 7см.

Най-голямото предимство на тази технология е възможността да се печатат фотореалистични изображения и пълноцветни лога върху естествени текстилни материи и обемни рекламни материали. Важно е да разполагате с векторен файл в CMYK формат или снимка/изображение с висока резолюция.

Бързо запитване

Изпратете ни Вашето запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо.

Изпращане

Харесайте ни във Фейсбук

Машинна бродерия

Защо DST Studio?

Печат, ситопечат, трансферен печат с фолио, дигитален печат

Приемаме поръчки за печат върху текстилни изделия и рекламни материали. Извършваме качествен трансферен, дигитален и ситопечат, изготвяме графични дизайни.
Свържете с нас още днес, за да реализираме всеки Ваш идеен проект – качествено и в срок!

Какво печатаме?

Нашият лазер е предназначен за рязане и гравиране на:

  • Кожени колани
  • Кожени портмонета и портфейли
  • Кожени визитници
  • Кожени бижута и накити
  • Кожени чанти и аксесоари
  • Кожени ключодържатели
  • Текстилни етикети
  • Текстилни изделия
  • Текстилни рекламни материали
  • Текстилни апликации и декорации